Το ιατρείο του Αγγειοχειρουργού Ανδρέα Λάζαρη βρίσκεται επί της Λ. Κηφισίας 72 στην Αθήνα, και είναι ανοικτό κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, μεταξύ 6 και 9 το βράδυ. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού:

  • Τηλεφωνικά,  ή για επείγουσες περιπτώσεις, στο 210 6997837.
  • Διαδικτυακά, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Επιλέξτε αν θέλετε μόνο επίσκεψη στο ιατρείο, κλινική εκτίμηση και υπερηχογράφημα (χωρίς χορήγηση πορίσματος) ή αν θέλετε επιπρόσθετα και διενέργεια έγχρωμου υπερηχογραφήματος με χορήγηση λεπτομερούς πορίσματος. Λεπτομερείς οδηγίες βρίσκονται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Οδηγίες Χρήσης

Χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή μέθοδο, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού εύκολα και γρήγορα, από την ερχόμενη εβδομάδα έως και δύο μήνες αργότερα.

Για να κλείσετε ραντεβού, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επιλέξετε αν θέλετε μόνο επίσκεψη και εκτίμηση ή επιπρόσθετα και διενέργεια υπερήχου με χορήγηση πορίσματος της εξέτασης.
2. Στο ημερολόγιο που θα εμφανιστεί επιλέξτε την ημέρα της προτίμησής σας (Δευτέρα, Πέμπτη ή Τρίτη). Η ημέρα έχει επιλεγεί όταν το περίγραμμα γίνει σκούρο κόκκινο.
3. Επιλέξτε την επιθυμητή ώρα.
4. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία (oνοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας).
5. Πατήστε το κουμπί “Επιβεβαίωση ραντεβού”
6. Θα λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail που περιέχει όλα τα στοιχεία της κράτησής σας. Επίσης, θα σας σταλθεί υπενθύμιση του ραντεβού σας και με μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο 2 ώρες πριν την καθορισμένη ώρα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε το ραντεβού, καλέστε στο 210 6997837.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία, καλέστε στο 210 6997837.